Çınarcık Belediyespor altyapısından yetişen 24 yaşındaki kaleci Uğur Altıparmak, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çınarcık Belediyespor ile sözleşme imzaladı. Geçen sezonu Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden İznikspor’da tamamlayan genç kaleci, Kırmızı Siyahlı ekibin kalesini başarıyla koruyacağını söyledi. 
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninin ardından açıklama yapan Orhangazispor Başkanı Cem Kapitan “Yeni sezon hedeflerimiz doğrultusunda transflerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün de İznikspor’da forma giyen kardeşimiz Uğur Altıparmak’la ile 2 yıllık anlaşmaya vardık amacımız güçlü bir kadro kurarak Orhangazi adının her yerinde duyurmak” dedi.
Futbola 2005’te Yalova Group Süper Amatör Küme ekiplerinden Çınarcık Belediyespor’da başlayan Altıparmak, 3 sezon Sarı Siyahlı ekibin formasını giydikten sonra Yalovaspor’a transfer olurken burada profesyonel imzayı attı. Yeşil Kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra Armutlu Belediyespor, Kuşadası Yıldız Fenerspor ve Termal Belediyespor’da oynayan genç kaleci ardından yetiştiği kulüp olan Çınarcık Belediyespor’da 1 sezon forma giyerken son 2 sezonu İznikspor’da geçirdi.
Editör: TE Bilişim