Demirspor:1 Kurtköyspor:0
1.Amatör Küme B Grubunun 3. Haftasında lige kötü başlayan iki takım Demirspor ile Kurtköyspor karşı karşıya geldi. Amatör Saha 1’de oynanan 90 dakikalık mücadeleyi ev sahibi ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazanarak ilk puanlarıyla tanıştı. 3 puanı hanesine ekleyen Osman Yılmaz’ın öğrencileri rahat nefes aldı. Geride kalan 3 haftanın ardından 1 puanda kalan konuk ekip ise son sıraya yerleşti.
Sezona istediği gibi başlayan iki takımın mücadelesi ise kıran kırana geçti. Hem Demirspor hem de Kurtköyspor 3 puan için varını yoğunu ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası ise hareketli geçmesine karşın 2 takımında forvet oyuncuları son vuruşlarda etkisiz kalınca devre arasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.
Demirspor ile Kurtköyspor arasında oynanan maçın ikinci yarısı ise tabiri caiz ise top bir o kalede bir bu kalede geçti.  Karşılaşmanın 90+2. Dakikasında Demirspor sağ kanattan serbest atış kullanırken arka direğe gönderilen topu Fatih Erceylan ağlarla buluşturarak takımının 1-0 galip gelmesini sağladı. 

Editör: TE Bilişim