Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 2012-2013 sezonunda ASKF tarafından merhum Turan Koçal anınsa gerçekleştirilecek 4. Veteranlar (Olgunlar) Ligi Futbol organizasyonu bugün başlıyor.

Veteranlar Ligi A Grubunda; Akköyspor, Paşakentspor, Kocaderespor ve Tavşanlı Belediyespor, B Grubunda ise; Zabıta Yalova, Bayrakspor, Milli Eğitim ve Sultaniyespor takımları bulunuyor. 3 hafta sürecek grup maçları sonunda yarı final ve final maçlarının ardından şampiyon belli olacak.

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Bugün start alacak olan Olgunlar Ligi, ASKF l Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal’ın babası merhum Turan Koçal anısına düzenlenecektir. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çaprazlama maç yapacak ve galip gelenler finale yükselecek. Yarı final ve final müsabakaları beraberlikle sonuçlandığı taktirde direkt olarak seri penaltı atışlarına geçilecek. Turnuvada mavi kart uygulaması da uygulanacaktır” dedi.

 

Editör: TE Bilişim