4. Yalova Gorup Mehmet Şahinoğlu Veteranlar Turnuvasına bu sezon 11 takım başvuru yaptı. A Grubunda 5 takım, B Grubunda ise 6 takım mücadele edecek ve ilk 4 sırayı alan takımlar ise adlarını çeyrek finale yazdıracak.

Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul,” Bu yıl 4.’sünü merhum Yalovaspor sevdalısı Mehmet Şahinoğlu anısına düzenleyeceğimiz veteranlar turnuvamız 17 Haziranda başlayacak. A Grubunda Yalovagücü, Samanlıspor, Yeşilovaspor, Sancakspor ve YalovasporMasterler B Grubunda ise Efsane 77, Minibüsçüler Odası, Çiftlikköy Kültürspor, Polisgücü, Milli Eğitim ve Taşköprüspor takımları mücadele edecek. Tüm takımlarımıza başarılar diliyor ve futbolseverleri tribünleri doldurmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

A Grubunun ilk haftasında 17 Haziran pazartesi günü saatler 19:00’ı gösterdiğinde Milli Eğitim-Taşköprüspor ve MinübüsçülerOdası-Efsane 77 maçları oynanacak.  B Grubun ilk hafta maçları kapsamında 18 Haziran Salı günü saat 19:00’daYalovagücü-Samanlıspor ve Yeşilovaspor -YalovasporMasterler karşılaşacak. Müsabakalara Amatör Saha 1 ve 2 ev sahipliği yapacak.

Editör: TE Bilişim