Antrenmanlarını Yalova Atatürk Spor Salonunda gerçekleştire VİP Atakent’in Perileri hazırlık maçı yapmayı da ihmal etmiyor.  Sezonun başlamasına sayılı günler kala VİP Atakent Hastanesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları sezon hazırlıkları kapsamında 2. kez Yıldız Erkek Basketbol Takımı ile antrenman maçı yaptı.

Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadeleye iyi başlayan Yalova’nın perileri, ilk dakikalarda bocalasalar da ilerleyen bölümlerde set hücumlar ile üst üste bulduğu sayılarla üstünlük kurdu.  Antrenör Murat Yapıcı, hazırlık karşılaşmasını zaman zaman durdurarak istediklerini yapamayan oyuncularına uyarılarda bulundu.

Oyunun son bölümlerinde hızlı hücumlarla sayılar bulan VİP Atakent Hastanesi Gençlik ve Spor Kulübü takımı Yıldız Erkek Basketbol Takımı 53-47 mağlup etmeyi başardı.

Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığına değinen VİP Atakent Hastanesi Gençlik ve Spor Kulübü takımı antrenörü Murat Yapıcı,” Sezon düşündüğümüzden daha kısa bir sürede başlıyor. Bizde tempomuzu arttırdık. Hazırlık maçlarımıza da önem veriyoruz. Önümüzde kısa bir periyot var ve bu periyotu en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır görünümde girmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim