Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 22. Hafta geride kalırken, üst üste iki yenilgi alan Yalova VİP için tehlike çanları çalıyor.
Kırçiçeği Bodrum Basketbol ise zirvedeki yerini korurken, Süper Lig için hafta saymaya başladı. Kalan haftalarda ise İstanbulgücü, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu, Fenerbahçe Gelişim, Yalova VİP ve Mersin BŞB Gelişim takımları arasında küme düşmeme mücadelesi yaşanacak.
Oynanan 22. Hafta maçlarında Yalova VİP evinde Bursa BŞB Budo’ya 105-55’lik skorla yenildi. Mersin Üniversitesi ise evinde Urla Belediyesi’ni 76-72’lik skorla aştı. Bayraklı Belediyesi ise İzmir’de konuk ettiği Çankaya Üniversitesi’ni 81-59 yenmeyi başardı.
Düşme korkusu yaşayan İstanbulgücü ise rakibi Edirne Belediyesi Edirnespor’u 66-52 yenerek rahat nefes aldı. Lider Kırçiçeği Bodrum Basketbol şov yaptığı maçta Fenerbahçe Gelişim engelini 76-39’luk skorla aştı. Elazığ İl Özel İdaresi ise son saniye basketiyle İzmit Belediyespor’a 69-68 mağlup olurken, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu ise sahasında son sıradaki Mersin BŞB Gelişim’e 75-65 yenilerek travma yaşadı.  Mersin Basketbol ise sahasında Edremit Belediyesi Gürespor’u 78-57’lik skorla devirdi. 

Editör: TE Bilişim