Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde heyecan 24. Hafta maçlarıyla geride kaldı. Play-Off potasında ve düşme hattında ise büyük çekişme yaşanıyor. En yakın rakibinin 4 galibiyet önünde liderlik koltuğunda oturan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, 10 hafta kalan TKBL’de şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Ligden düşmemek için ise Mersin BŞB Gelişim, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu, Fenerbahçe Gelişim ve Yalova VİP kalan haftalarda çekişecek.
24. hafta maçlarında evinde Edirnespor’u ağırlayan Yalova VİP rakibine 57-46 yenilerek büyük bir fırsatı kaçırmış oldu. Bayraklı Belediyesi ise evinde Fenerbahçe Gelişim’i 82-60’lık skorla devirirken, Mersin Basketbol ise saha ve seyircisi önünde Çankaya Üniversitesi’ne 58-49 yenildi. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta İzmit Belediyespor deplasmanda Edremit Belediyesi Gürespor’u 65-64 yendi. Zirvenin hakimi Kırçiçeği Bodrum Basketbol ise konuk ettiği Mersin BŞB Gelişim’i ikiye katlarken parkeden 88-40’lık galibiyetle ayrıldı. Elazığ İl Özel İdaresi ise sahasında Bursa BŞB Budo’yu 69-60 yenerek ligde bende varım mesajını verdi. İstanbulgücü ise sahasında Urla Belediyesi’ne 66-57’lik skorla mağlup oldu. Ligde 25. Hafta maçları 9-10 ve 11 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim