Geçen sezonki başarısını mumla arayan Turuncu Sarılı ekibimiz bugün sahasında kendisi gibi küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan DİBA’yı ağırlayacak. Çıkış arayan iki takım 2022’nin son günü 31 Aralık Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonunda saatler 15:00’ı gösterdiğinde kozlarını paylaşacak. Yücel Çilingir, Nihat Kara ve Ömer Kalaydın hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma TBF Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 65-55 gibi farklı skorla kaybetmişti.

Son hazırlıklarını Yunus Yılmaz yönetiminde 90. Yıl Spor Salonunda yapan Turuncu Sarılı ekibimiz adeta galibiyete kenetlendi. Geçen hafta bu sezonun en sürpriz takımı Fenerbahçe Gelişim’i 72-69 yenerek büyük moral bulan VİP’in perileri Diba’dan hem rövanşı almak hem de çıkışını sürdürmek istiyor. Başkent temsilcisi ise Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK karşısında aldığı 66-58’lik galibiyetin moraliyle Yalova’ya geldi.

“Tüm Yalova’yı Bu Maça Davet Ediyorum”

HDİ Sigorta Yalova VİP Gençlik Genel Menajeri Alper Erin, “Bugün çok kritik bir maça çıkacağız. Rakibimiz DİBA olacak. 2020’ye galibiyetle veda etmek istiyoruz. Bizim için hayati önem taşıyor. Bu yüzden tüm Yalova’ya sesleniyorum. 2022’nin son günün de 90. Yıl Spor Salonuna gelin Yalova’nın perilerine sahip çıkın destek verin. Alacağımız galibiyet hem bize hem de Yalova’ya büyük moral olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim