Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP pota altını eski oyuncusu Nurçin Akşehir’i alarak güçlendirdi.
Geçen sezona oranla kısa bir kadro derinliğine sahip olan TKBL’deki temsilcimiz 188 boyunda olan 25 yaşındaki pivot oyuncusu ile anlaştı. 2012-2013 sezonunda VİP forması giyen Akşehir, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli BŞB Kağıtspor, Kocaelispor ve son olarak ise İzmit Belediyespor takımlarının formalarını giydi.
Nurçin Akşehir, Amerikalı oyuncu Tillie Costa ile birlikte aynı mevkide oynarken, hem defansta hem de ofansta VİP için ter dökecek.
Yalova VİP Başantrenörü Caner Yıllar,” Pota altını daha önce de takımımızın formasını giyen Nurçin Akşehir’le güçlendirdik. 1992 doğumlu oyuncumuz 188 boyunda ve pivot pozisyonunda oynuyor. Ligi tanıyan yeni transferimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli BŞB Kağıtspor, Kocaelispor ve son olarak İzmit Belediyespor formalarını da giydi. Aramıza bugün katılan sporcumuza tekrar hoşgeldin der, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim