13-15 Ocak 2017 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Yıldızlar Bölge Şampiyonasına Yalova'yı temsilen katılan Bahçeşehir Okulları masa tenisi takımı şampiyon oldu. Yalovalı raketler tüm maçlarını 3-0 kazanarak adını Türkiye Şampiyonasına yazdırdı.
Bahçeşehir Okulları masa tenisi takımı grubunda Yozgat ve Zonguldak temsilcilerini 3-0’lık skorlarla yenerek son 8’e kaldı. Önce Bursa ardından ise Nevşehir’den rakiplerini 3-0’la geçen Bahçeşehirli raketler adını finale yazdırdı.
Finalde ise İstanbul Özel Koç Ortaokulu ile oynayan Bahçeşehir Okulları masa tenisi takımı bu karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak bölge şampiyon olurken, 2017 Mart ayında ayında Sinop'ta yapılacak olan Orta Okullar Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 
Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Yücel Ocak, Özgün Göksal ve Ekin Toprak'tan oluşan Yalova Bahçeşehir Masa Tenisi takımını ve Antrenörleri Bayramali Yıldız'ı elde ettikleri bu başarıdan dolayı kutladı ve Sinop'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim