2022-2023 sezonu kapsamında oynanan U-14 Basketbol Mahalli Ligi büyük çekişmeye sahne oluyor. 8 haftası geride kalan ligde gözler son 2 haftaya çevrildi. 8’de 8 yaparak en yakın rakibinin 2 puan önünde Yalova Belediyesi 16 puanla adım adım şampiyonluğa koşuyor. 14 puanlı Şamata ikinci, 13 puanlı Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü(A) takımı da üçüncü sırada bulunuyor.

17 Aralık Cumartesi günü Merkez Spor Salonunda oynanan 8. Hafta maçları kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü(A) takımı ile karşılaşan Yalova Belediye takımı rakibini 94-45 yendi. Bu haftanın diğer maçlarında Yalovaspor’a konuk olan Şamata takımı rakibini 98-17 devirirken, Yeşil Mavi Yalovaspor Kulübü Derneği de Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü(B) takımı ile oynadığı maçı 54-44 kazandı.

U-14 Basketbol Mahalli Liginin 9. Hafta maçları 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak ve Yalovaspor-Yalova Belediye, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü(A)- Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü(B) ile Şamataspor- Yeşil Mavi Yalovaspor Kulübü Derneği karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim