Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol, yönetim kurulu olarak aldıkları karar ile ‘’Yalova Belediyesi Cumhuriyet Kupası’’ tenis turnuvası düzenleyeceklerini söyledi. Turnuvaya kayıt tarihleri ise 17 Ağustosta start alacak 10 Eylülde ise sona erecek.

’Yalova Belediyesi Cumhuriyet Kupası’ 15 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da Yalova Tenis Kulübü kortlarında start alacak.

Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol,”Yalova tenis kulübü yönetim kurulu almış olduğu kararla ‘’Yalova Belediyesi Cumhuriyet Kupası’’ tenis turnuvası yapma kararı almış bulunmaktadır. Turnuva katılım şartlarını  ve diğer hususları içeren tüzük örneği ek’te kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.  Turnuvadaki amacımız tenis etkinliklerine giderek artan bir ivme kazandırmak,  tenis severleri bir araya getirmek,  sağlıklı olmak kaydıyla  herkesin tenis oynamasını teşvik etmek. Bu yıl ilk defa başlattığımız 6-8 yaş grubu yaz spor okullarına giderek artan bir talep olmuştur.   Gelecek yıllarda başlatacağımız yaz okullarını daha iyi bir şekilde organize ederek, katılım sayısını  yüksek seviyelere çekmeyi düşünmekteyiz. Zira tenisde başarıyı sağlamanın temel noktalarından birisi de küçük yaş gruplarından takım oluşturarak düzenli ve sürdürülebilir bir çalışmanın yapılmasından  geçmektedir. Önümüzdeki yıllarda  spor alt yapı tesislerimiz tamamen bittiğinde, ulusal ve yerel düzeyde yapılacak tenis turnuvalarına daha fazla ev sahipliği yapmayı hedeflemekteyiz.  Yalova Tenis Kulübü adına yakışır bir anlayış ve ilkesiyle,  kurumsal yapısıyla, spor etik kurallarına duyarlılığı ile örnek olmaya devam edecktir” şeklinde konuştu.             

 

Editör: TE Bilişim