Uzun yıllardır takımın başında olan Yalova futbolunun en kariyerli isimlerinden Hakan Toraman’ın ayrılmasının ardından Demir, kulüp başkanı İsmail Kaya’nın talebi ve Mustafa Tutuk’un onayı ile takımın başına geçti. Yaşanan bu gelişme sonrasında kaptan Coşkun Eroğlu, takıma büyük emek harcayan 7’den 77’ye bağlayıcı güç olan Hakan Toraman’a teşekkür etti.

Kadrosunda Yalova’dan birçok yıldız ismi barındıran Yalova Belediyespor Master, Sefa Demir yönetiminde ilk maçına Kocaeli deplasmanında geçen sezonun şampiyonu İzmit Master’e karşı çıktı.

Mehmet Ali Kağıtçı Stadyumunda oynanan karşılaşma 2-2 biterken, Yeşil Kırmızılı ekibimizin gollerine Cemal Gürses ve penaltıdan İbrahim Çelik imzasını attı. Evine 1 puanla dönen Yalova Belediyespor Master takımı Marmara Masterler Ligi’nde liderliğini sürdürdü. 

Yalova Belediyespor Master takımı Teknik Sorumlusu Sefa Demir,” Kulüp başkanımız İsmail Kaya’nın talebi ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un onayı ile Yalova Belediyespor Master takımının teknik sorumlusu için görevlendirildik ve ilk maçımıza çıktık. Geçen sezonunun şampiyonuyla 2-2 berabere kaldık. Amacımız Yalova Belediyesi kurumunu temsil ettiğimizi hemde ilimizi, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek. Tebliğ edilen bu görevi layıkıyla yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Değerli oyuncu arkadaşlarımızla hem eğlenip hem de futbolumuzu izlettireceğiz. Ayrıca bu takım adına büyük değer katan emek harcayan Yalova futbolunun değerli ismi büğümüz, abimiz, Hakan Toraman’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim