Yalova Belediyespor taekwondo takımı 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Almanya’nın Bonn kentinde yapılacak olan “1. WTF President Cup’s” taekwondo turnuvasına katılacak. WTF (Dünya Taekwondo Federasyonu) ve ETU (Avrupa Taekwondo Birliği) tarafından ilk kez düzenlenen bu önemli turnuvada derece elde eden sporcular kategorilerinde Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı edecek.
Birçok ülke sporcusunun katılacağı dev organizasyona Türkiye Milli Takımı ise 78 sporcuyla katılacak. Büyük önem taşıyan turnuvada Yalova Belediyespor’dan başkan Resul Kocaağa, antrenör Emrah Özçelik ve sporcular Fatih Öztürk Gençler 45 kiloda, Muhammer Eray Genç Gençler 48 kiloda ve Özgür Gülen ise Büyükler 58 kiloda mücadele edecek. 
Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa,” Almanya’da yapılacak olan turnuva sporcularımız adına çok önem arz ediyor. Sporcularımız turnuva öncesinde yoğun antrenman döneminden geçtiler. Almanya’dan madalyalarla dönmek istiyoruz. WTF President Cup’s katılmak için bizlere destek olan Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim