Ankara’da düzenlenen 2017 Küçükler Türkiye Şampiyonası takım maçlarında hem erkeklerde, hem de bayanlarda İstanbul BBSK  şampiyonluğa ulaşan ekip oldu. İlimizi başarıyla temsil eden Yalova Belediyespor erekk takımı ise üçüncü olma başarısı gösterdi. 2017 Küçükler Türkiye Şampiyonası takım maçları Ankara Mamak Spor Salonunda oynandı. Küçükler yaş kategorisinde 1 Ocak 2004 ve sonrası doğumlu lisanslı sporcuların katıldığı Küçükler Türkiye Şampiyonası’na grup elemelerini geçen 23’er erkek ve bayan takımı katıldı.
Toplam 16 masa tenisi masası ile başlayan grup ve klasman maçlarının tamamlanmasının ardından final serisinde masa sayısı ikiye indirildi.
Küçük Erkeklerde şampiyonluğu finalde B.Ş.B.Ankaraspor’u 3-1 mağlup eden İstanbul BBSK takımı kazandı.Turuncu-lacivertli ekip, son 16 turunda Antalyaspor’u, çeyrek finalde Çorum Spor İhtisas’ı, yarı finalde ise Çorum Belediye Spor’u aynı sonuçla 3-0 mağlup ederek finale yükseldi.
B.Ş.B. Ankaraspor ise finale gelinceye kadar Traker Spor’u 3-0, Amasya Çalık Yedaş’ı 3-1 ve Yalova Belediye Spor’u 3-0 mağlup etti. Erkeklerde üçüncülüğü Çorum Belediye Spor’u 3-1 mağlup eden Yalova Belediyespor elde etti.
“Özgün Şampiyon, Emir Üçüncü Oldu”
Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası tek erkekler kategorisinde ise Yalova Belediyespor’dan Özgün Göksal Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Bir diğer sporcumuz Emir Baha Sönmez ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörü Kadri Kocacenk,” 18-21 Şubat tarihinde Ankara’da düzenlenen Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında tek erkekler Kategorisinde Yalova Belediyespor’dan Özgün Göksal Türkiye Şampiyonu, Emir Baha Sönmez Türkiye üçüncüsü olmuştur. Takım müsabakalarında ise Özgün Göksal, Emir Baha Sönmez, Efe Hacıoğlu ve Efe Haraç’dan oluşan Yalova Belediyespor Türkiye üçüncüsü olma başarısı göstermişlerdir. Bizlere desteklerinden dolayı kulüp başkanımız Resul Resul Kocaağa'ya ve Yalova Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürümüz Metin Metin Kaplan'a teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim