Yalova Atatürk Spor Salonunda yoğun seyirci desteği ile oynanan müsabakayı Yalova Devlet Hastanesi Orkide takımı finalde ki rakibi Yalova Halk Sağlığı takımını 25-10 ve 26-24’lük setlerle 2-0 mağlup ederek adını şampiyonluğa yazdırdı.

Voleybol turnuvasında ilk olarak 3.’lük, 4.’lük müsabakasında Yalova Devlet Hastanesi Kardelen takımıyla, Yalova Devlet Hastanesi Kaktüs takımı karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 2-1’lik skor sonrasında Yalova Devlet Hastanesi Kaktüs takımı kazandı ve turnuvayı 3. Sırada bitirdi. Yalova Devlet Hastanesi Kardelen’nin sultanları ise turnuvaya 4. Olarak nokta koydu.

3.’lük, 4.’lük müsabakasının ardından gözler final müsabakasına çevrildi. Eski Voleybol İl Temsilcisi ve Ulusal Hakem Şehzade İbiş’in yönettiği final müsabakasının ilk setine Yalova Devlet Hastanesi Orkideleri çok iyi başladı.

Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Yalova Devlet Hastanesi Orkide takımı bu seti 25-10 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçerek büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmanın ikinci setinde ise büyük bir çekişme yaşandı.

Setin son bölümünde 24-24 eşitliğin sağlandığı final karşılaşmasının 2. Setini 26-24’lük skorla kazanan Yalova Devlet Hastanesi Orkide takımı voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

Final müsabakası sonrasında yapılan kupa töreninde tüm rakiplerini devirerek şampiyonluğa ulaşan Yalova Devlet Hastanesi Orkide takımına kupasını Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ahmet Altıner verdi.

Finalde kaybederek turnuvayı 2. Sırada bitiren Yalova Halk Sağlığı takımına kupasını İdari ve Mali İşler Başkanı Fatih Seyran, 3. Olan Yalova Devlet Hastanesi Kaktüs takımına kupasını Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Kayabaşı ve 4. Olan Yalova Devlet Hastanesi Kardelen takımına ise kupasını Eski Voleybol İl Temsilcisi ve Ulusal Hakem Şehzade İbiş takdim etti.
Editör: TE Bilişim