Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar, ilk kez bir futbol maçını izlemenin heyecanını yaşadı. Maç öncesi, çocukları Fenerium mağazasına götüren Yalova Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, tüm çocuklara Fenerbahçe forması aldılar. Fenerbahçe forması ile mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, tribünden çok sevdikleri sarı lacivertli takımlarına gönülden destek verdiler.

“Her Zaman Çocuklarımızın Yanındayız”

Yalova Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Güven, dernek olarak sosyal faaliyetler içerisinde güzel bir organizasyonda bulunduklarını belirterek, “Derneğimiz, sosyal faaliyetlerini sürdürürken, Yalova Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları da unutmadı. Hayatlarında ilk kez bir futbol maçını izleme imkanı sağladığımız çocuklarımızın mutluluğunu gördükçe duygulanmamak imkansız. Onların her zaman yanında olacağız ve her yıl çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza desteğimize devam edeceğiz. Bu organizasyonu düzenlememize yardımcı olan Yalova Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası yetkililerine gönülden teşekkür ediyoruz. Çocuklara alınan hediyeler için maddi- manevi destek verenlere de teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

“Duygusal Ve İnce Bir Davranış”

Yalova Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdür Yardımcısı Mehmet Abat Melikoğlu, Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nin çocuklara yönelik bu etkinliğinden büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “Yalova Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Güven, çocuklarımıza yönelik ne tür etkinlik düzenleyebilecekleri konusunda bizlere ziyarette bulundu. Bizler de, yuvamızda kalan çocuklarımızın hepsinin Fenerbahçeli olduklarını ve stadyumda bir Fenerbahçe maçı seyretmenin imkanı olup olmadığını sorduk.

Dernek yöneticileri, çok duygusal ve ince bir davranış göstererek çocuklarımızı İstanbul’a Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na götürdü. Fenerium mağazasından onlara formalar hediye ettiler. Maçta çocuklarımızla birebir ilgilendiler ve onların mutluluğuna ortak oldular. Çocuklarımıza çok önemli ve hayatları boyunca unutamayacakları anı yaşattılar. Organizasyonda emeği geçen herkese, Yalova Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu’na, üyelerine gönülden teşekkür ederiz. Bizleri çok duygulandırdılar ve çok sevindirdiler” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim