Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ında katıldığı Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nin 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek lokalinde gerçekleştirilen seçime tek liste ile gidilirken, mevcut başkan Nedim Güven güven tazelemiş oldu. İlk kez 2007 yılında başkanlık koltuğuna oturan Güven, böylelikle üst üste 6. kez bu görevi yürütmüş olacak.
Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetiminde ise Nedim Güven, Murat Göktürk, Taner Fedar, Kazım Tomruk, Cem Solak, Yalçın Tokay ve Atilla Evsen bulunuyor. Yedek üyelerde ise Selçuk Karayavuz, Erdinç Uysal, Ertuğrul Evci, Doğan Evci ve Ömer Çakır yer alırken, Denetleme Kurulu’nda Ömer Üstün, Sadri Özen, Ekrem Can, Haysiyet Divanı’nda ise Cengiz Kalaycıoğlu, Ahmet Özsümer ve Vefa Salman görev yapacak.
Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven,” 12. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Aramızda yer alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a ve bizlere destek veren üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yeni çalışmalarımızla daha etkili olacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim