Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, amatör futbolun devre arasına girmesiyle birlikte Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a bilgi verdi. Başkan Erbul, futbolda 1931 lisanslı sporcunun olduğunu ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi.
Desteklerinden ötürü Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Yalova ASKF Başkanı Erbul,” Futbol Liginde U12 –U14 – U16 ve U19  müsabakaları tamamlandı. U13-U15 ve U17 ile beraber 2. Amatör Küme, BAL ve Süper Amatör Küme maçları da önümüzde ki haftalarda başlayacak. İlimizde futbola büyük bir ilgi söz konusu, lisanslı 1931 tane sporcumuz mevcut. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Gençlerin madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları için sporun Hiltonbet Giriş önemi yadsınamaz” dedi.
“Yalova’nın güçlü bir futbol altyapısı var”
Spor İl Müdürü Kaplan,” Yalova’nın çok güçlü bir futbol alt yapısı var. U11’den, U19’a, Süper Amatör Kümeden, 1. ve 2. Amatör Küme gibi kaliteli bir futbol ligi bulunuyor. 129 spor kulübünden 65 tanesi sadece futbol branşında faaliyet göstermektedir. Sporcular için, Amatör Kulüplerinde başlayan spor hayatının profesyonelliğe geçiş sürecinde büyük önem taşıyor. Yalova’da amatör sporun gelişmesi, kalkınması okulların spor faaliyetlerine katılmaları, gençlerin boş zamanlarını sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak için ve gençlerin zararlı alışkanlıklar her türlü bağımlılıktan uzak tutmak için her zaman işbirliğine hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim