Türkiye Basketbol 2. Liginde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, sezonu 68 Aksaray Belediyespor'da tamamlayan Orhan Buğra Dağ'ı kadrosuna kattı. Yalova ekibi dış transferde böylelikle dördüncü isme imzayı attırmış oldu. 
TB2L’de ki ekibimiz İlk olarak iç transferde Cihan Deliçay, Serdar Hot, Hüsnü Güler, Hüseyin Ergül, Canberk Uzunkaya ve Hakan Uykan ile sözleşme yenileyerek çekirdek kadrosunu korumuştu. Daha sonra dış transfer çalışmalarına başlayan Yalova Group Belediyespor Ömer Özcan ve Serhat Doğanay'ın ardından önce Mert Başdan ardından ise 4 ve 5 numaralarda oynayabilen 203 cm boyundaki  Orhan Buğra Dağ'ı transfer etti. Bornova Belediye, Akhisar Belediyespor, Darrüşafak Doğuş, Aydem Pamukkale Üniversitesi, Yeşilgiresun Belediye, Socar Petkimspor ve Eskişehir Basket formalarını başarıyla giyen Dağ, sezonu ise devre arasında transfer olduğu sezonu 68 Aksaray Belediyespor'da noktalamıştı.
2015-2016 sezonunda Eskişehir Basket ile 2 maça çıkan ardından İç Anadolu temsilcisi ile 17 maç oynayan Orhan Buğra Dağ 19,6 sayı, 11.8 ribaunt ve 1.6 asist ortalamaları ile oynadı.
Yalova Group Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa,”Çok kaliteli ve deneyimli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Orhan Buğra Dağ’a ve bizlere bu transferin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim