Büyükşehir Hastanesi Konyaspor serisinde hiç geri adım atmadıklarını söyleyen Yavuz, algıya geçit vermeden sahada maçları kazandıklarını gösterdiklerinin altını çizdi. Takım arkadaşları ve yöneticileri kutlayan Işık şampiyonluk kupasını Yalova’ya getirmek istediklerine vurgu yaptı.

“Bu Seride Hiç Geri Adım Atmadık”

3-1 kazandıkları Büyükşehir Hastanesi Konyaspor serisini değerlendiren Semt77 YalovasporBaşantrenörüHakan Yavuz,” Yalova için bu galibiyetin önemi çok farklı. Samsunspor’la finalde eşleştik. Maçın içinde çok sıkıntılar yaşadık. Oyuncularım hiç bırakmadılar ve hiç geri adım atmadık. İlk maçtan beri sertliğimizi, basketbol kalitemizi sahaya koyduk. Haklı bir galibiyet alıp haklı bir tur geçtiğimize inanıyorum. Bizim de bazı zamanlarda canımız yanıyor. Ancak hiçbir algıya geçit vermeden maçın sahada kazanıldığını göstermiş olduk. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yüreklerini ortaya koydular. Ligin başından beri buralarda normal sezonda üst sıraları zorlayıp bizlerle yarı finalde eşleşen ve centilmence mücadele eden Samsunspor tarafını da kutlamak istiyorum. Seride elbet birisi kaybedecekti. Samsunspor’u da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“İnşallah Kupayı Alacağız”

Her şeye sıfırdan başlayıp hazırlanacağız diyen Semt77 Yalovaspor’un başarışı pota altı oyuncusu Ali Işık,” Öncelikle takım arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Büyük hayallerle ve mücadelelerle bu takım kuruldu. Şuan hala yolun başındayız. Sıfırdan başlayacağız. Finalde ligi ikinci bitirmiş güçlü bir takım var. Pandeminin etkisiyle sezon içinde çok inişli ve çıkışlı maçlarımız oldu. Ancak her şeye rağmen finali Yalova’ya getirmek bizim için büyük bir gururdur. Bizlere destek veren ailelerimiz, taraftarımız, yöneticilerimiz ve takımımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah kupayı da alacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim