Luluva Restaurant Cafe organize edilen etkinliğe Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Namık Öz’ün yanı sıra Yalova’nın futboldaki duayen isimleri katıldı.

22-26 Ekim tarihleri arasında Antalya’da bulunan Adalya Elit Lara’nın ev sahipliği yaptığı futbol şölenine Teknik direktörlüğünü Yalovaspor’un efsanelerinden Faruk Yiğit’in yaptığı İlkay Margılıçlı, Bilal Sezer, Eren Özen, Hakan Macit, Volkan Hasançebi, Murat Gülbaba gibi isimlerin kadrosunu oluşturduğu Yalovaspor Master takımı finalde Afyon’u 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

“Nice Şampiyonluklar Kazanacağız”

Yalovaspor Masterler Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu,” Bu özel günümüzde aramızda olan başta Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Namık Öz’ün yanı sıra her zaman yanımızda olan destek veren herkese teşekkür ediyorum. Antalya’da elde ettiğimiz şampiyonluk sonrasında güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Dernek olarak hem sportif faaliyetlerimize hem de sosyal anlamdaki çalışmalarımıza devam edip Yalova’mıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim