Milliler 12-22 Haziran Tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da European Chamionship B Division’a katılacak. B grubunda yer alan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın rakipleri ise Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti olacak.

10 Hazirana kadar 90. Yıl Spor Salonunda antrenmanlarını gerçekleştirilecek olan A Milli Takımımızın sporcu kadrosunda Yalovalı oyuncu İsmail Ar’ın yanı sıra Enes Bulut, Kemal Kaan Şafak, Mücahit Günaydın, Mahsun İpekşen, İbrahim Yavuz, Ahmet Efetürk, Hakan Kıroğlan,Bulut Atabey ,Samet Toptaş ,Fikri Gündoğdu , Cemil Baban , Rıdvan Aksoy , Metin Bahçekapılı ve Ferit Gümüş yer alıyor.

Orçun Kamalı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımlar Genel Menajeri, Galatasaray ile önemli başarılara imza atan Remi Sedat İncesu ise başantrenör olarak kampta görev yapacak. İncesu’nun yardımcılıklarını Muharrem Karakafa ve Zeki Karateke üstlenecek. Teknik ekipte ayrıca Barış Ova fizyoterapist, Serkan Sezginci masör, Akın Göl mekaniker ve Erkoç Koray Doğan psikolog olarak görev yapacak.

Editör: TE Bilişim