2009 yılında kurulan Yalova Tenis Kulübü, tesislerin yapımına katkı sağlayanlar plaket ile ödüllendirdi.
Plaket töreninde Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Arslan, eski Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, eski YTSO Başkanı Celal Özel yer aldı.
Tenisin artık pahalı spor olmaktan çıktığını belirten Başkan Başol, “Kulübümüz, 2009 yılında kuruldu. O dönemde kulübümüz için altyapı çalışmalarımıza başladık. Tesislerimizin yapılmasında büyük emek harcadık. Bu tesisleri tenis branşına ve Yalova sporuna kazandıranlara çok teşekkür ediyoruz. Tenis, eskiden pahalı bir spor branşı olarak görülüyordu. Tenis, artık pahalı bir spor branşı olmaktan çıktı. Kulüp bünyemizdeki sporcularımızın çoğu, orta gelirli ailelerin çocukları. Bu spor, günümüzde en çok tercih edilen branşlardan birisi olmuştur. Bizlerin bugünlere gelmesinde emeği geçen ve katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha sunmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Organizasyonda söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Tenis Kulübü’nün yetiştirdiği sporcuları artık Wimbledon’da görmek istediklerini söyledi. 
Konuşmaların ve plaket töreninin ardından Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, korta çıkarak minik sporcularla gösteri maçı yaptı. Organizasyon kokteyl ile son buldu. 
Editör: TE Bilişim