Şube Başkanı İbrahim İnce beraberinde A Spor Yorumcusu ve Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile birlikte DowAksa Kamu Piyasaları Direktörü İhsan Necipoğlu’nu ve Yalova İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar’ı ziyaret ederek Türk sporuna verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

TÜRFAD Yalova Şubesi’nin “İnsanlar Yaşarken Onurlandırılmalıdır” projesi kapsamında Kasım ayı programı kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

A Sporda yorumculuk yapan Türk futbolunun değerli teknik adamlarından Güvenç Kurtar ve TÜRFAD Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce, Yalova Su sporları ve balık adamlar kulübümüzün de yer aldığı Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteklediği “Hayalet Ağlar” temizleme projesinde kendisi dalış yaparak örnek bir davranış sergileyen Yalova İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar ile DowAksa Kamu Piyasaları Direktörü İhsan Necipoğlu’na onur belgelerini takdim etti.

Ziyaretlerin ardından İnce,” Ülkemizde, bölgemizde ve Yalova’da spora karşılıksız gönülden hizmet eden kişi ve kuruluşlara Türk sporuna damgasını vurmuş değerlerimiz ile bir araya gelerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim