Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Niyazi Eruslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Genel Sekreter Yardımcısı Yard.Doç.Dr.Bora Açan ve sporcular katıldı.

 İlk olarak Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından 18-22 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen tenis şampiyonasında birincilik elde ederek şampiyon olan Yalova Üniversitesi Tenis Takımı’na ve antrenörleri Mustafa Terzi’ye ödülleri Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Niyazi Eruslu tarafından verildi.

Daha sonra 19-23 Mart 2013 tarihleri arasında Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen üniversiteler arası salon futbolu turnuvasında üçüncü olan Yalova Üniversitesi Salon Futbolu takımına ve antrenörleri Yalçın Tokay’a ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu “Yalova Üniversitesi tenis takımı ve salon futbolu takımlarımızı kazanmış oldukları başarılardan dolayı kutluyorum. Kazanılan başarılarılar üniversitemizin her alanda adını duyurması noktasında önemlidir. Bu nedenle başarılı sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyor daha nice başarılı sonuçlar elde etmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra 1.Rektörlük Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Genel Sekreter Yardımcısı Yard.Doç.Dr.Bora Açan tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim