Yiğit Demir’i Galatasaray’a, Muhammet Kamış, Ömer Özyurt, Hamza Meral’i Altınordu’ya, Doğukan Bağdat’ı Boluspor’a, Erdem Dağlı’yı Bursaspor’a gönderen Yeşil Beyazlı kulüpte yetişen 2009 doğumlu Umut Yılmaz Spor Toto Süper Lig ekibi Sivaspor’a transfer oldu.

Yetiştiği Yalovagücü’yle Amatör Saha-1’de son antrenmanına çıkan genç yetenek ardından antrenörü Halil Görtay’a ve takım arkadaşlarına veda etti.

“Türk futboluna yeni yetenekler sunmaya devam”

Yalovagücü Başkanı İlkay Görtay,” Kulübümüzden bir aslan parçası daha bize veda etti. 2009 doğumlu Umut Yılmaz, ülkemizin başarılı kulüplerinden Sivaspor’a transfer oldu. Bugün son antrenmanına çıktı ve tüm arkadaşlarıyla bizlere veda etti. Rabbim yolunu bahtını açık etsin futbol şansı seninle olsun her şeyin iyisine layıksın. Darısı altyapımızda bizlerle olan sporcularımıza inşallah. Bizde her şey için Umut’a teşekkür ediyoruz. Kulübümüz adına seni bizlere yönlendiren Yalova futbolunun değerli ismi Cemal Gürses’e, antrenörümüz Halil Görtay’a, kaleci antrenörümüz Semi Görtay’a ve turnuvalarda maçlarda sizlere antrenörlük, abilik yapan Emre Görtay’a ve tabi senin gibi efendi bir evlat yetiştirdiği için ailene teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim