Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) düzenlediği 2'nci Olgunlar Futbol Turnuvasına katılan Yalova TÜFAD Şubesi grubundan çıkamadı. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Sueno Otel'e ait futbol sahalarında 'Şöhretler Buluşuyor' adıyla düzenlenen turnuvada 20 takım mücadele etti. Turnuvada Metin Türel, Tınaz Tırpan, Nevzat Güzelırmak, Özkan Sümer, Fethi Demircan, Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok ve Ergün Penbe gibi ünlü isimler forma giydiler. 
Turnuvanın ilk gününde Yalova TÜFAD Şubesi ile Eskişehir TÜFAD Şubesi arasında oynanan maç 1-1 sona ererken, geçilen penaltı atışları sonrasında Yalova antrenörler rakibine diş geçirerek sahadan 4-3 galip ayrıldı.  İkinci gün ise Adana TÜFAD Şubesi ile karşı karşıya gelen Yalovalı antrenörler rakibine 3-2 mağlup oldu. Grup maçlarının sonunda ise Batman TÜFAD Şubesi ile kozlarını paylaşan Yalova TÜFAD Şubesi karşılaşmadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. 
Aldığı sonuçlar sonrasında ise Yalova TÜFAD Şubesi averajla grubundan çıkamazken, 'Şöhretler Buluşuyor' turnuvasını Ankara TÜFAD Şubesi şampiyon olarak tamamladı. turnuvada ikinciliği Kayseri, üçüncülüğü ise Batman TÜFAD Şubesi elde etti. 
Editör: TE Bilişim