Özellikle Adanaspor'la elde ettiği başarılardan dolayı kulübün efsane futbolcular arasında gösterilen adı Beşiktaş ile özdeşleşen Tuğrul Şener’e Polisgücü Yönetim Kurulu ve futbolcular doğum günü sürprizi yaptılar.

64 yaşına giren tecrübeli teknik adam, yaşadığı sürpriz doğum günü karşısında şaşkınlığını belli ederken doğum gününü unutmayan kulüp yöneticilerine ve futbolculara teşekkür etti.

Yalova 2. Amatör Küme A Grubu 8. Hafta müsabakalarında Polisgücü, eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit’in formasını giydiği Demirspor’u 3-2 mağlup ederek tecrübeli teknik direktörlerine ayrı bir doğum günü armağanı vermiş oldular.

“Galibiyeti aldılar havuza atladılar”

Yalova 2. Amatör Küme A Grubu 8. Hafta müsabakalarında Polisgücüspor ile Demirspor karşı karşıya gelirken bu karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-2 kazandı. Alınan bu galibiyet sonrasında Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, futbolculara havuz partisi verdi. Zorlu 90 dakika sonrasında kulüp otobüsüyle Aquland’a giden Polisgücüspor teknik heyeti ve futbolcular yorgunluklarını havuz başında attılar.

Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, Polis Gücü Futbol takımına çok büyük katkı sağlayan Türkiye’ye mal olmuş efsane antrenörleri Tuğrul Şener'e ve teknik ekibe teşekkür ederek, önümüzdeki kalan maçı da kazanarak birinci amatör kümeye çok yakın olduklarını Polisgücü Spor Kulübünün her zaman sporcu yetiştirme ve topluma kazandırma ilkesinden ayrılmayarak Kulübün onursal başkanı ve Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’ın da destekleriyle daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim