Adana Gündüz Tekin Onay Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmaya Yalova ekibi Özel Yıldızlar Spor Kulübü Taner, Semih, Fatih, Sergen, Eren, Mehmet, Nurullah, Fuhat ve Yiğit’le başladı. Maçın ilk on dakikası oldukça tutuk olan Yalovalı Özeller, İlk on dakika ev sahibi Adana Ayas Spor Kulübünün atakları karşısında zorlandı.

Daha sonra toparlanan Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Fuhat ve Yiğit’le  girdiği bir çok gol fırsatını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Yalova ekibi dakikalar 37’yi gösterdiğinde Nurullah’ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bulduğu gol sonrasında oyunun kontrolünü eline alan Yaloa ekibi 52. Dakikada Mehmet’in güzel pası sonucunda Ramazan takımını 2-0 öne geçiren gole imzasını koyarken bu gol maçında skorunu belirledi. Ligde bir galibiyeti bulunan Yalova ekibi Özel Yıldızlar Spor Kulübü Adana’dan 2. Galibiyetini alarak dönmüş oldu.

Özel Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı ve Aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun, Yalova’da ikamet eden Özel Sporcularımız ve aileleri adına güzel şeyler başardıklarını ve tüm enerjilerini bu yönde kullandıklarınız belirterek aldıkları galibiyetten dolayı çalıştırıcı ve sporcularını kutladı.

Olgun, “Umarım Özel Sporcularımız Yalova’da hak ettiği ilgiye ve sevgiye en kısa zamanda kavuşur” dedi.

Editör: TE Bilişim