Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleşen ve kıran kırana geçen müsabakalarda Yalovalı raketler en iyi olabilme mücadelesi verdi. Yalovalı raketlerden Elvin Kale minik kızlar kategorisinde üçüncü olurken, minik erkeklerde Kaan Tuna ile küçük erkeklerde mücadele eden Asaf Taha Eker beşinci oldular.

Türk masa tenisine birçok yetenek sunan hem A takım hem de altyapı Milli takımlarına sayısız sporcu kazandıran Yalova Belediyespor’un yeni yetenekleri Kocaeli’nde mücadele etti. Geçtiğimiz aylarda hem Fransa’da hem de Belçika’da mücadele eden başarılı sporcumuz Elvin Kale Minik (U11) Küçük (U13) en iyi 16'lar müsabakalarında üçüncü olmayı başardı.

Yine Milli takımlara göz kırpan Kaan Tuna ve Asaf Taha Eker beşinci oldu. Müsabakalarda Kadri Kocacenk gözetiminde ter döken Yalovalı sporcular Kocaeli’nde alkış topladılar.

Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Bayram Koçgündüz,” Kocaeli’nde yapılan Minik (U11) Küçük (U13) en iyi 16'lar müsabakalarında başarılı olan sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim