Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2017 faaliyetleri içerisinde yer alan 14 Yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Kocaeli’nde bulunan İzmit Tenis Kulübü’nde gerçekleştirildi. Organizasyonda ise ilimizi Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü’nden Sinan Dinç, Batuhan Aslım, Yunus Üstündağ, Yaren Anul, Yalova Gençlikspor Kulübü’nden ise Kardelen Bengisu Çetin, Berru Hacer Keskin, Elif Feyza Gökhan ve Yağmur Kayahan temsil etti.
4 gün süren kıran kırana mücadelelerin ardından sporcularımızdan Yunus Üstündağ ve Elif Feyza Gökhan gruplarında şampiyon olurken, Sinan Dinç, Batuhan Aslım ve Berru Hacer Keskin ikinci oldular.
“Yalova’yı başarıyla temsil ettik”
Tenis Antrenör Mustafa Terzi,” 14 yaş Milli takım seçmesi öncesi kendimizi görmek adına iyi bir turnuva oldu. Sporcularımız ellerinden gelen tüm gayreti göstererek 8 sporcu ile katıldığımız turnuvada 5 final müsabakası oynadık ve iki şampiyonluk kazandık. İlimiz ve kulüplerimiz adına gayet başarı ile müsabakaları tamamlayarak adımızı bir kez daha gururla temsil etmiş olduk” dedi.

 

Editör: TE Bilişim