18 Yaş Altı Türkiye Takım Şampiyonası’nın 2. Etabı olan Marmara bölge maçlarında ilimizi Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü adına Oset Özkan ve Ahmet Utku Uzunoğlu, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü adına ise Kardelen Bengisu Çetin ve Sudenaz Demirel temsil ettiler.

Oynadıkları oyunlarla adından sıkça söz ettiren Yalovalı erkek ve kadın raketler maçların ardından adlarını son 16’ya yazdırdı.

İstanbul Global Spor Kulübü tesislerinde 14-19 Aralık 2020 tarihleri arasında oynanacak maçlarda kadınlarda Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün yanı sıra  Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü, Avrupa Yakası Tenis Kulübü, Aydın Tenis Kulübü, Bülent Duran Tenis Spor Kulübü, Enka Spor Kulübü, İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, İzmir Telekom Spor Kulübü, Karadeniz Tenis Kulübü, Kültürpark Tenis Kulübü, Malatya  Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Serdivan Mavi Tenis Kulübü, Tenis Klinik Ankara ve Topsin Tenis Gençlik ve Spor Kulübü mücadele edecek.

Erkekler kategorisinde ise  Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü’yle birlikte Adana Atlı Spor Kulübü, Adana Tenis Dağ ve Sporları Kulübü, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü, Ağrı Gençlik Spor Kulübü Derneği, Bülent Duran Tenis Spor Kulübü, Enka Spor Kulübü, GD Tenis Akademi Spor Kulübü, İstinye Tenis Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyespor, İzmir Telekom Spor Kulübü, Karadeniz Tenis Kulübü, Muğla Tenis Kulübü, Serdivan Mavi Tenis Kulübü, Tenis Klinik Ankara ve Topsin Tenis Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğu kovalayacak.

Editör: TE Bilişim