Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatına devam eden İlkay Margılıçlı ve bu sezon Kadıköyspor’da harikalar yaratan Çengelköy ile TFF 3. Ligine yükselme başarısı gösteren Mertcan Dursun’un başını çektiği takımların kıyasıya mücadelesi nefes kesti.  Karşılaşma boyunca 4 gol ve 2 asist yapan Yalova’nın son dönemdeki parlayan yıldızı Mertcan Dursun adeta şov yaptı.

Yalovaspor’u Süper Amatör Kümede şampiyon yapan İlkay Margılıçlı’nın takımında Sakaryaspor forması giyen Ferit Erişçi, TFF 3. Lig ekibi Yozgatspor 1957 FK forması giyen Mustafa Serkan Demirel, son olarak Devrek Belediyespor’da oynayan Orhan Pamukçu, Çiftlikköy Belediyespor forması giyen Cemal Gürses ve Gökhan Aktaş ile kaleci Fatih Uygun yer aldı.

Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.’de TFF 3. Ligine yükselme sevinci yaşayan Mertcan Dursun’un takımını  TFF 2. Lig takımlarından Başkent Akademi FK’da oynayan kaleci Kaan Parıltan, Kadıköyspor forması giyen Ömer Kaya, Maltepe forması giyen Fırat Güneş, Tavşanlı Belediyespor forması giyen Murat Güneş, Sultaniyespor forması giyen Yusuf Şendur ve Çiftlikköy Belediyespor’da formasını terleten Metehan Köksal oluşturdu.

90+4 Halı Saha Tesislerinde oynanan maça Mertcan Dursun golle başlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Sonrasında ise İlkay Margılıçlı penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı. Ferit Erişçi’nin hatalı pasını iyi değerlendiren Mertcan skoru 2-1 yaptı.

Sonrasında Cemal Gürses klasını konuşturarak önce İlkay Margılıçlı ardından ise Ferit Erişçi’ye yaptığı asistler sonrasında takımının 3-2 öne geçirmesini sağladı. Maça damgasını vuran Mertcan Dursun takım arkadaşı Ömer Kaya ile duvar pası sonrasında gole gitti ve skoru 3-3 yaptı.

İlkay Margılıçlı’nın takımı Mustafa Serkan Demirel’in ortasında Ferit Kafayla takımının ilk yarıyı 4-3 üstün kapamasını sağladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan İlkay Margılıçlı’nın takımı önce Cemal Gürses’le ardından Ferit Erişçi’nin ayağından bulduğu gollerle farkı 3’e çıkartırken skoru 6-3 yaptı.

Ancak genç isimlerden kurulu Mertcan Dursun’un ekibi önce Fırat Güneş ardından Mertcan sonrasında ise Murat Güneş’le goller bularak skoru 6-6 yaptı. Adeta şahlanan Mertcan’ın takımı Metehan’ın ortasında Ömer Kaya ile 7-6 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonrasında bu kez Ömer Kaya ortayla Murat Güneş’i golle buluştururken fark 2’ye çıktı.

Maçın sonlarına doğru Cemal Gürses kaptığı top sonrasında şık bir golle skoru 8-7’ye getirdi. Son 5 dakikada ise Ömer Kaya uçan kafayla futbolseverlerin gözlerinin pasını silerken, gol perdesini aralayan Mertcan Dursun kapanış golüne de imzasını atarak takımının sahadan 10-7 galip ayrılmasını sağladı.

Editör: TE Bilişim