Milli takımın ve Yalova Belediyespor’un başarılı antrenörü Bayram Ali Yıldız’ın himayesinde partneri Özge Yılmaz’la birlikte Ece çift kadınlarda şampiyonluğa ulaşarak 2024 Fransa Olimpiyatları’na adeta göz kırptı.

Yalova Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra Türkiye’nin en önemli takımlarında forma giyen genç sporcu tarihe adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Şuana kadar hem oynadığı kulüplerde hem de Milli takımda sayısız başarıya imza atan Ece Haraç Belçika’da düzenlenen Avrupa 21 Yaş Altı Masa Tenisi Şampiyonası’nda partneri Fenerbahçeli Özge Yılmaz’la birlikte çift kadınlarda altın madalyanın sahibi oldu.

Belçika’nın Spa kentinde düzenlenen Avrupa 21 Yaş Altı Masa Tenisi Şampiyonası’nda Özge Yılmaz-Ece Haraç çifti, finalde Sırp Sabina Surjan-Tijana Jokic ikilisiyle karşılaştı. 2-0 geriye düştükleri müsabakadan 3-2 galip ayrılmasını bilen Özge ile Ece, çift kadınlarda Avrupa şampiyonu oldu.

“Özlediğimiz başarılar yakın”

Türk masa tenisinde sayısız sporcu yetiştiren Yalovalı masa tenisi antrenörü Bayram Ali Yıldız,” 10-14 Kasım 2021 tarihlerinde Belçika'nın Spa kentinde düzenlenen 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda çift kadınlarda Avrupa Şampiyonu olan sporcularımız Ece Haraç ve Özge Yılmaz'ı kutluyorum. Sporcularımız üzerinde büyük emekleri olan antrenörlerimiz Kadri Kocacenk, Halil Adak ve Kemal Balım olmak üzere katkı veren tüm antrenörlerimizi, sporcularımızın ailelerini, Spor Bakanlığımızı, Federasyonumuzu, Sporcularımızın alt yapı kulüpleri olan Yalova Belediyespor'u ve Kocasinan Belediyespor'u, Yalova ve Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüklerimizi, okullarımızı, Kulüp Başkanlarımızı ve bu büyük başarıda emeği olan herkesi kutluyorum. Yeni seçilen Federasyon Başkanımız Oktay Çimen'in zamanında yapılan yatırımlar meyvelerini 2016'da yıldızlarda bronz madalya ile vermeye başlamıştı. 2021 yılında altın madalya ile taçlandırdık. Birlikte nice başarılara inşallah. Artık hedefi daha yukarılara taşıma vakti. Özlediğimiz başarılar yakın. Tebrikler Türk masa tenisi ailesi” diye konuştu.   

Editör: TE Bilişim