Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya Yeşil Kırmızılı ekip Yalovaspor oldukça istekli ve arzulu başlayan taraf oldu. Yalovaspor geliştirdiği ataklarda golü koklarken Doğanspor defansı ise gole izin vermemek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler.

Müsabakada dakikalar 29’u gösterdiğinde organize atak geliştiren Yeşil Kırmızılı ekipte topla buluşan golcü oyuncu Atakan Doğanspor kalecisi K. Orbay’ı avlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bulduğu golden sonra rahatlayan ve rakip kale üzerinde ki baskısını artıran Yalovaspor farkı artırmanın hesaplarını yaptı. İlk yarının kalan bölümünde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca Yalovaspor devre arasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise her iki takımda kontrollü futbollarıyla başladılar. Oyunun ilerleyen bölümünde 1-0 geride olan Doğanspor kontrollü ataklarla Yalovaspor kalesinde golü koklamaya çalıştı.

Ortada geçen ikinci yarıda her iki takımda geliştirdiği ataklardan gol çıkartmayınca müsabaka Yalovaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken Yeşil Kırmızılı ekip 7. haftada 3 puanı hanesin yazdırmış oldu.

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: N.Deniz Altınok***, Gökhan Çağşırlıoğlu***, A. Burak Daldal***

Doğanspor: K. Orbay**, Rıza**, Emrah**, Talha**, Hasan**, İ. Erkam**, Oğuz**, Orhan Kaba**(Turan**), Mahsun**, Memet**, Tunahan**(Umut**)

Yalovaspor: Uğur***, Yılmaz***, Semih Can***, Fırat Can***, Muhammed Cayzan***, Hakan***, Furkan***, Uğur Mısır***(Ufuk Mısır**), Muhammed Sargül***(Şahin**), Atakan***(Mehmet**), Serhat***(Ahmet Onur**)

Goller: Dk. 29 Atakan 0-1

Editör: TE Bilişim