Bölgesel Amatör Lig 10. Gruptaki temsilcimiz Yalovaspor, Çanakkale Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Bigaspor’un sezon açılışına katıldı. Biga İlyas Bayram Stadyumunda gerçekleşen sezon açılışında Bigaspor Kulüp Başkanı Mustafa Durak konuşma yaparken, Yalovaspor camiasına da aralarında olduğu için teşekkür etti.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümü kontrollü oyun ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Baskı kurmaya başlayan Yalovaspor 33. Dakikada Yaya’nın golüyle 1-0 öne geçti. kalesinde gördüğü golden 4 dakika sonra kontra atak geliştiren Bigaspor Gökay Avcılar’la 1-1’lik eşitliği sağlarken ilk yarının da skorunu belirledi.
İlk yarıya göre temponun biraz daha düşük olduğu ikinci yarıda dakikalar 75’i gösteririken Bigaspor’dan Mustafa Demir’in Yalovaspor oyuncusuna yaptığı sert müdahale oyunun bir süre durmasına ve kısa bir elektriklenmeye sebebiyet verdi. Yaşanan kısa olay sonucunda Mustafa Demir hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
Müsabakanın ikinci yarısında gol çıkmayınca bu zevkli maç ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bigaspor Çanakkale Süper Amatör Kümenin ilk haftasında Yenicespor’a konuk olurken, Yalovaspor Bölgesel amatör lig 10.grupta Erokspor ile karşılaşacak.

 

Editör: TE Bilişim