Yeşil Kırmızılılar geçen hafta Doğancan Aynacı’yla anlaşmasının ardından forvet Sinan Uzun ve 10 numara diye tabir edilen bölgede oynayan Turgay An’la da el sıkıştı. İlk yarıda sadece 9 puan toplayabilen temsilcimiz hücum hattını zenginleştirme adına ince eleyip sık dokurken tecrübeli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Antalya kampını COVİD-19 pandemisi nedeniyle iptal eden çalışmalarını Yalova’da sürdürecek olan Yalovaspor transferde de ses getiriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 5 Ocak 2021 tarihinde başlattığı devre arası transfer dönemiyle birlikte Yalovaspor kolları sıvadı.

Alperen Topçular kendi isteği ile takımla yolları ayırırken genç oyuncular Ümran Zambak ve Cenk Kuşku ile de ilişik kesildi. Forvet arayışı içinde olan Yeşil Kırmızılılar 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’dan 30 yaşındaki forvet Sinan Uzun’u renklerine bağladı.

Tecrübeli isim Balıkesirspor, Aydınspor, Bergama Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Menemenspor, Pazarspor, Kırşehir Belediyespor, Ergene Velimeşe ve Nevşehir Belediyespor formalarını terletti. Karadeniz temsilcisinde 18 maçın 16’sında ilk 11’de görev alan Sinan Uzun 2 gole imza attı.

10 numara pozisyonuna Yalovaspor Fethiyespor’dan Turgay An’ı transfer etti. 33 yaşındaki orta saha, Turgutluspor, Adıyamanspor, Akyurt Şekerspor, Menemenspor, Bergama Belediyespor, Çorumspor FK, Sakaryaspor, Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor formalarını terlettikten sonra 2019-2020 sezonunda Fethiyespor’a transfer oldu. Fethiye’deki ilk sezonunda 20 maçta 5 gol kaydederken bu sezon ise 9 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Editör: TE Bilişim