Üçüncü haftada Balıkesir deplasmanında son sıradaki Bigadiç Belediyespor’a konuk olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz rakibini 1-0 yenerek 3 puana uzandı. Puanını 9’a yükselten İbrahim Baş’ın ekibi zirveyi Bigaspor ile paylaştı. Yeşil Kırmızılı ekibimiz gelecek hafta sahasında Gönen Belediyespor’u ağırlayacak. Bigadiç Belediyespor ise gruptaki bir diğer temsilcimiz Altınova Belediyespor’un konuğu olacak.

Bigadiç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Stadyumunda oynanan mücadeleyi Oğuzhan Demir, Oğuzhan Anıl ve Can Berk Yıldız hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince devreye 0-0’la gitti.

İkinci yarıya Yalovaspor atak başladı. Adeta golü koklayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz muradına 58. Dakikada erdi. Gelişen Yalovaspor atağında Engin Ege attığı şık golle hem arkadaşlarını hem de teknik heyeti sevince boğdu.

Bu golle deplasmanda şahlanan Yeşil Kırmızılı ekibimiz eline geçen gol fırsatlarını cömertçe harcamasına rağmen sahadan 1-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrılmasını başardı.

Editör: TE Bilişim