Devre arası hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil Kırmızılı ekibimiz TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden tecrübeli forvet Hüseyin Çelik ve son olarak Serik Belediyespor forması giyen forvet arkası ve sağ kanatta görev yapabilen Raif Demir’le anlaşma sağladı.

Sezonun ilk yarısını 22 puanla Ayvalıkgücü Belediyespor’un ardından ikinci sırada bitiren Yalovaspor iki önemli ismin transferini bitirirken, kadrosuna 3-4 ismi daha katmak istiyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan ve gözünü TFF 3. Ligine diken Yeşil Kırmızılı ekibimizde teknik patron İbrahim Baş’ın listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. 30 Ocağa kadar hazır hale gelmek isteyen Yalovaspor’da anlaşma sağlanan oyuncuların önümüzdeki günlerde bir bir açıklanması bekleniyor.

“Hüseyin Çelik Kimdir”

5 Ocak 1988 İzmir doğumlu oyuncu Bucaspor ve Denizlispor altyapılarının ardından Muğlaspor, Bergama Belediyespor, Denizli Belediyespor, Menemen Belediyespor, Belediye Vanspor, Kızılcabölükspor, 1920 Maraşspor, Iğdır Arasspor, Sökespor, Artvin Hopaspor, Yozgatspor 1959 FK, Bursa Yıldırımspor ve Arnavutköy Belediyespor’da profesyonel olarak futbol yaşantısını sürdürdü.

Tecrübeli isim 156 maçta 46 gole imza attı. Türkiye kupasında 17 maçta boy gösteren Çelik rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

“Raif Demir Kimdir”

10 Mayıs 1988’de Orhangazi’de doğan Raif Demir, Orhangazi Gençlerbirliği’nde yetişti. Kariyerinde 3 kez gol kralı olan tecrübeli oyuncu Futbola Orhangazi Belediyespor’da başlayan Raif Demir, İnegölspor, Çanakkale Dardanelspor, Keçiörengücü, Kocaeli Birlikspor’da oynadı. Geçtiğimiz sezonu Serik Belediyespor’da geçiren Demir, Spor Toto 1. Ligde 1 maça çıkarken, TFF 2. Liginde 214 maçta 61 gol kaydetti. Türkiye Kupasında ise 15 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Editör: TE Bilişim