Tam kadro olarak çalışan Yalovapsor’da futbolcuların hırslı oluşları teknik heyeti sevindirirken antrenman sonrasında forvet oyuncuları Sinan Uzun ve Fatih Taşdelen Arhavispor özel olarak çalışmalarını sürdürdü.

Yalovaspor 19. Haftada Arhavispor ile 4 Şubat Perşembe günü saatler 13:00’ı gösterdiğinde Yalova Atatürk Stadyumunda kozlarını paylaşacak.

“Her hafta bizim için önemli”

Yalovaspor Teknik Direktörü Murat Akan, “Sezona yeniden başlıyoruz diyebiliriz. Çok büyük handikap var. Neden? Rakiplerimize göre daha geriden geliyoruz. Ancak zamanımız kısıtlı. Yeni kadro, yeni ekip ve yeni maçlara çıkacağız. Neticeye endeksli olmadan, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini oyuncularımız ortaya koymalılar. Takımımıza olan güvenin boşa çıkmaması adına her şeyimizi ortaya koymalıyız. Çatalca deplasmanından 1 puanla döndük. Perşembe günü sahamızda Arhavi ile oynayacağız. Bununla birlikte 3 aylık bir zaman dilimini öne çekme fırsatı yakalayacağız. Maçlarımıza hafta hafta bakıyoruz. Şu puanla ya da bu puanla ligde kalırız düşüncesine kapılmamalıyız. Her hafta bizim için ayrı önemli. Bunun bilinciyle maçlarımıza çıkacağız” dedi.

“Formayı hak eden giyecek”

Yalovaspor’da formayı hak edenin giyeceğinin altını çizen Akan, “Eğer ilk yarı sonunda 7 puanımız olsaydı belki de ‘küme düştük’ diyebilirdik. Ancak kazandığımız kritik puan ve puanlar var. Son dakikalarda yenilen gollerle birlikte futbolcular zihinsel olarak düşmüştü. Bu çocuklar çok önemli iki galibiyet aldı. Kadromuz yeterli değildi ki transferler yaptık. Bu takımda hiç kimsenin yeri garanti değil. Formayı hak eden kazanacak ve giyecek” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim