Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün saatler 14:30’u gösterdiğinde TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor ile tur mücadelesi verecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Hatay bölgesi C klasman hakemi Erhan Kaya düdük çalacak.

Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Gaziantep bölgesi C klasman yardımcı hakemi Mehmet Kirişçioğlu ve aynı bölgeden Rıdvan Çevik üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Erdem Demirtaş görev yapacak. Turkuvaz Medya'nın yayıncısı olduğu ve A Spor'dan naklen yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası'nın bu turunda Etimesgut Belediyespor-Yalovaspor maçı ekranlarda olmayacak.

“İlk turda Bilecik’i saf dışı bırakmıştık”

Temsilcimiz ilk turda Bilecik 1969 Spor’u penaltı atışlarının ardından 5-2 yenerek adını bir üst tura yazdırmıştı. Başkent ekibi Etimesgut Belediyespor ise Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine bu turda başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ankara ekibi şuana kadar ligde 6 maça çıkarken 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Yalovaspor ise 2022-2023 sezonunda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta ilk maçına 2 Ekim tarihinde çıkacak.

Editör: TE Bilişim