Çiftlikköy Belediyespor’un Bay geçtiği haftada galibiyete uzanan Yeşil-Kırmızılılar puanını 44’e yükselterek emanet verdiği liderlik koltuğunu geri aldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı. Yeşil Kırmızılılara 3 puanı getiren goller Şeref Kuru(2), Şafak Tiryaki ve Rasim Özgür’den geldi. 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Yalovaspor hedefine bir adım daha yaklaştı.

Termal Sahasında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Yeşil-Kırmızılı konuk ekibin 40. dakikada geliştirdiği atakta Şeref Kuru attığı golle skoru 1-0 yaptı.

Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Yalovaspor, fark için Termal Belediyespor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 45. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında kazanılan serbest vuruşta Fatih Çalkıran’ın Termal ceza sahası içine ortasında topa çok iyi yükselen ilk golün sahibi Şeref Kuru, kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını atarak durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Yeşil-Kırmızılıların 2-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, Yalovaspor ikinci yarıya da oldukça etkili başladı. Mücadelenin 50. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında son haftaların formda ismi Şafak Tiryaki sahneye çıktı ve attığı golle skoru 3-0’a taşıyan isim oldu.

İkinci yarıda da etkili oyununa ve gollerine devam eden Yalovaspor, farkı arttırmak için Termal kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 75. dakikasında gelişen Yeşil-Kırmızılıların atağında Rasim Özgür, attığı golle durumu 4-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Editör: TE Bilişim