Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yalovaspor yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Şuana kadar kadroya katılan oyuncuların 1995 ila 1998 doğumlu olmasından dolayı Yeşil Kırmızılılar Bölgesel Amatör Ligin en genç takımları arasında başı çekecek gibi görünüyor.
Yalova Spor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, ” Oluşturduğumuz kadro 1995 ile 1998 doğumlu olan oyunculardan oluşuyor. Yalovaspor olarak her zaman gençlere önem veriyoruz. Bu anlamda adımlar 
atmaya da devam edeceğiz” dedi. 
“Hedefimiz 3. Lig”
Yalovaspor’da başkan olarak üçüncü dönemini geçirecek olan Hakan Suiçmez,” Yalova Spor bu sene çok iyi bir kadro hazırladı bu kadro tahminlerimize göre şuan Bölgesel Amatör Ligin en genç kadroya sahip takımıyız. Çok kısa zamanda kurulan genç kadromuz her ne olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelerek bizi hedefimize ulaştıracaktır. Uzun yıllardır BAL’da büyük zorluklar çekerek mücadele etmeye çalışan Yalovaspor artık yeniden hak ettiği konuma 3. Lig ve nasip olursa daha üst liglerde yer alacaktır. Bu sene yaptığımız çalışmalar ile daha öncede dile getirdiğimiz gibi artık çıraklık dönemi bitti ustalık dönemi başlıyor bu nedenle attığımız her adımda Yalovaspor adına yakışır şekilde hareket ederek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“Başarılarıma yenisini eklemek istiyorum”
Yalovaspor’un deneyimli teknik adamı Yurtsever,” Geçtiğimiz sezonun İstanbul Süper Amatör kümede Ataşehir Çamolukspor ile kısa sürede elde ettiğimiz başarıyı Yalovaspor’da tekrarlayarak bir üst lige taşımayı hedefliyoruz. Ben ve teknik ekibim sürekli olarak Bölgesel Amatör Ligi hazırlıklarına devam ederken diğer yandan olasılıklar üzerine farklı oyun planları kurarak hedefimize giderken engellere takılmama adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yalovaspor’da daha önce görev yapmanın verdiği tecrübe ve bu şehirde kendimi evimde gibi hissetmemden dolayı mutluyum” diyerek sözlerine son verdi.
“Temel Taşçı’da Yuvada Kaldı”
Son 2 sezondur Yalovaspor forması giyen Temel Taşçı, Yeşil Kırmızılı ekibin 2. Başkanı Tayfun Erbul ve teknik patron Ahmet Yurtsever ile görüştükten sonra imzayı atarak yuvada kaldı. Futbola Doğanspor’da başlayan savunma oyuncusu Çamlıcaspor, Samsun Telekomspor formalarını giydikten sonra 2014 yılında Yalovaspor kapısından girdi.
Takımıyla anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Temel Taşçı, Yalovaspor’un 3. Lige çıkması için elinden tüm gayreti göstereceğini söyledi.
Editör: TE Bilişim