Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olan kaleci antrenörü Vahap Kemer ile yollar ayrılırken bu göreve Yalovalı olan Ferit Özinan getirildi. 2020-2021 sezonunun kalan kısmında Yalovaspor’un teknik ekibinde Teknik Direktörü olarak Murat Akan, yardımcı antrenör Eren Özen ve kaleci antrenörü olarak ise Ferit Özinan görev yapacak. Sefa Demir ise Sportif Direktörlük görevini sürdürecek. Yalovaspor teknik ekibine önümüzdeki günlerde tecrübeli bir kondisyonerin katılacağı öğrenildi.

“Kupa sonrası değişim rüzgarı yaşandı”

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Sultanbeyli Belediyespor’a elenmenin ardından temsilcimizde değişim rüzgarı başladı. Teknik patron Aytaç Yaka ile yollar karşılıklı olarak ayrılırken Batman Petrolspor A.Ş. ve İçel İdmanyurdu maçlarında takımın başında Eren Özen sahaya çıkmıştı.

İçel maçı öncesinde ise Yalovaspor yönetimi yeni teknik direktörünü Murat Akan olarak açıklarken ardından kaleci antrenörü değişikliğine gitti.

Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta pay sahibi olan kaleci antrenörü Vahap Kemer ile yolları karşılıklı olarak ayıran Yeşil Kırmızılı ekip görevi Yalova’nın başarılı kaleci antrenörü Ferit Özinan’a verdi.

Yalovaspor’un yenilenen teknik ekibinin bugün yapılacak antrenmanda oyuncularla tanışıp Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarının startını verecek.

Editör: TE Bilişim