Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta bitime 4 hafta kala 54 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nin yaptığı açıklama ile diğer 10 grup birincisiyle birlikte TFF 3. Ligine yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Milli Takımlar Tesislerine Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul’la giden Başkan Onay Tuna ve Başkan Yardımcısı Vedat Akyol gerekli yazıyı TFF Başkanvekili Başkanvekili Servet Yardımcı’nın elinden almıştı.

Sonrasında ise Yalovaspor’da beklenen anlaşma geldi. Teknik direktör Aytaç Yaka ile yeninden görüşen Başkan Onay Tuna ve Vedat Akyol kendisiyle yeniden anlaşırken, yardımcısı Eren Özen’le de yola devam edilecek.

Vahap Kemer ise kaleci antrenörlüğü görevini yürütürken, geçen sezon analiz antrenörlüğü görevinde bulunan Sefa Demir ise Yalovaspor’un yeni sportif direktörü oldu.

“Vali Erol, Teknik Ekibe Başarılar Diledi”

Bu sezon Yalovaspor’un TFF 3. Ligine çıkmasında etkin rol oynayan Yalova Valisi Muammer Erol, Yalovaspor teknik ekibini makamında ağırladı. Gecesini gündüzüne katarak Yeşil Kırmızılı ekibin başarısı için ter  döken Vali Erol, başta teknik direktör Aytaç Yaka ile ekibinde yer alan Eren Özen, Sefa Demir ve Vahap Kemer’e teşekkür etti.

Yalovaspor’un kenetlenerek emin adımlarla yola devam edeceğini belirten Erol, TFF 2. Ligi yolunda teknik ekibe başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim