İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Yeşil Kırmızılılar, Belediye Derincespor forması giyen hücuma dönük orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı’yı transfer etti. Son üç sezonda oynadığı takımlarda iki şampiyonluk yaşayan transferin gözdesi önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelerek kendini Yalovasporlu yapan sözleşmeye imzayı atacak.

“Birçok takımın gözdesiydi”

Misli.com 3. Lig 3. Grupta 17 haftalık ilk yarı maratonunu bitmesiyle birlikte 5 Ocak 2021 pazartesi günü açılan 2. Transfer dönemiyle birlikte takımlar kolları sıvadı. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Yalovaspor ilk transferini de açıkladı.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz kariyeri başarılarla dolu Misli.com 2 ve 3. Lig tecrübesi bulunan Doğancan Aynacı’yı transfer etti. Her iki ayağını da kullanabilen hücuma dönük orta saha oyuncusu kariyeri boyunca Orduspor, Darıca Gençlerbirliği, Nevşehir Belediyespor, Serik Belediyespor ve son olarak Belediye Derincespor formalarını giydi. 2020-2021 sezonunun ilk yarısında Derince ile 14 maça çıkan başarılı orta saha, 13 mücadelede ilk 11’de görev aldı.

Editör: TE Bilişim