Yalovaspor’a son olarak destek veren firmalar arasında Pınar Gıda, Çiftlikköy’den Kaya Emlak, Koza Tekstil, Kutluay Petrol, Uysallar Petrol, Gezer Petrol ve Cemil Demiryürek yer aldı.

“Hizmetimiz de desteğimiz de devam edecektir”

Yalova Toptancılar sitesinde Pınar Gıda ürünlerinin bayiliğini yapan ve Yalova halkına senelerdir kaliteli hizmet sunan Okuyanlar Gıda 'dan Yalovasporumuza büyük destek geldi.

İşletme Sahibi Hamdi Okuyan tarafından ağırlanan Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul,Genel Koordinatör Kartal Tekin ve Kulüp Müdürü Ayhan Kaş’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten işletme sahibi Hamdi Okuyan,Yalovaspor'da yöneticilik görevlerinde de bulunan aile bireylerinin olduğunu,Yalovaspor'a a her zaman hizmet ve destek vermekten büyük gurur duyduklarını söylediler.

“Bir destek de Çiftlikköy’den!”

Çiftlikköy’de başarıyla hizmet veren gayrimenkul ve danışmanlık firması Kaya Emlak 'ta “Vefa” projesine destek verirken firma yetkililer,”Yalovaspor'un her zaman yanındayız. Yalovaspor hepimizin” dedi.

“Koza Tekstilde destek verdi”

Yalova'nın sevilen simalarından başarılı iş adamı Coşkun Solmaz'a ait Koza Tekstil firmasından Yalovaspor'a destek geldi. Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul, Genel Koordinatörü Kartal Tekin ve Kulüp Müdürü Ayhan Kaş'ı işletmesinde ağırlayan işletme sahibi Coşkun Solmaz,Yalovaspor hepimizin kulübü.Her zaman olduğu gibi kulübümüzün yanındayız. Başkanımız Tamer Erbul'un bu zor dönemde taşın altına topyekun girmesi büyük bir cesaret örneğidir.Kendisine her zaman destek vermeye hazırız" dedi

Kutluay,“Yalovasporumuza her zaman destek vermeye hazırız”

Vefa Projesi kapsamında Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul,Genel Koordinatör Kartal Tekin ve Kulüp Müdürümüz Ayhan Kaş tarafından ziyaret edilen Kutluay Petrol işletmecisi Sefa Kutluay, “Yalovaspor’umuz için her türlü fedakarlığı hep yaptık yapmaya da devam edeceğiz.Bu zor günlerden hep beraber el birliğiyle çıkacak ve Yalovaspor'u layık olduğu yerlere getirmek için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Uysal,“Zorlukların farkındayız! Yalovaspor’umuzun yanındayız”

Yalova’nın en eski benzin istasyonlarından biri olan ve Yalova - Bursa Karayolu’nda hizmet vermeye devam eden Uysallar Petrol, ikinci istasyonu ile de Yalova halkına daha da iyi hizmet vermeye devam ediyor.

Vefa Projesine destek veren  Uysallar Petrol işletmecisi Ahmet Uysal, Yalovaspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı durumun farkındayız.Her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Demiryürek,”Yalovaspor’umuz için hep destek tam destek"

Ayını zamanda Yalovaspor Genel Kurul üyesi olan ilimizin sevilen ve başarılı işadamlarından olan sayın Cemil Demiryürek, Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul ve Genel Koordinatör Kartal Tekin'i ağırladı.Ziyarette Yalovaspor'un Yeniden doğuş projesi ve 50.Yıl kutlamaları hakkında sohbet edilirken 50.Yıl ürünlerimiz takdim edildi.

Cemil Demiryürek,” Yalovaspor’umuza her zaman destek vermekten gurur duyduklarını ve destek vermeye de devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum" derken,  Başkan Erbul, “Sayın Demiryürek Yalovaspor'u hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Camiamız olarak kendisine minnettarız" dedi.

“Hepimiz Yalovasporluyuz”

Uzun yıllardır Yalova Halkına hizmet eden Gezer Petrol’den Yalovaspor’un zor döneminde anlamlı destek geldi.Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul ve Genel Koordinatör Kartal Tekin’in ziyaret ettiği Gezer Petrol'den Yalovaspor'a destek geldi.

Yalovaspor'u çok sevdiklerini ve her zaman Yalovaspor’umn yanında olduklarını belirten Gezer Petrol çalışanları Yalovaspor 50. yıl ürünleriyle birlikte objektiflere poz verdiler

 

Editör: TE Bilişim