Süper Amatör Kümede mücadele eden Yalovaspor’da yönetim Kasım ayında sigortaya 43 Bin 716 TL, vergiye 13 Bin 782 TL ve genel borçlar olmak üzere 202 Bin 633 TL ödeme yaptı.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Kasım ayı içerisinde 145.134.44 TL sigorta yapılandırılmasına, 43.716.62 TL vergi yapılandırılmasına ve 13.782.20 TL genel harcamalara olmak üzere toplam 202.633.26 TL ödeme yaptık. Buna karşılık bağış ve reklam yoluyla 202.795.00 TL gelir elde ettik. Görüldüğü üzere bütçemiz açık vermemiş, aksine fazlalık söz konusudur. Ben ve arkadaşlarım her zaman şeffaf Yalovaspor’dan, halkımızın merak etmediği, kapılarının ardına kadar sevenlerine açık olduğu bir Yalovaspor’dan bahsettik. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde kulübün omurgası yoktu, temeli yoktu.

Altyapı bol gollü müsabakalar oynuyor ve yarışmacı bir mantık taşıyordu. Bunlar suni başarılar dedik ve tüm Yalova’lı gençleri davet ettik. Artık tabular yıkılmalıydı. Yalova’lı gençlerimiz her zaman, Yalovaspor bizlere şans vermiyor diye küsmüşlerdi. Bunda da başarılı olduk ve Yeşil-Kırmızılı takımın geleceğine çok kaliteli oyuncular transfer ettik. Takımımız iyi yolda, arkadaşlık daha da kaynaştığında bu takım ilimize çok zaferler yaşatacaktır.

Düşünün Yalovaspor’un kaptanı 19 yaşında ve tek kontenjan oyuncusu yok. Biraz sabır ve sevgi bu çocukların üzerindeki baskıyı azaltacak ve kendilerine olan özgüveni sağlamalarına ışık tutacaktır.Yalovaspor Dergisi yayın hayatına başladı ve çok beğenildi. Tüm sevenleriyle buluşuyor ve Yalovaspor TV süratle kendini yenilemeye devam ediyor. YSK 1963 Store hazırlıkları son aşamada, ürünlerimiz süratle hazırlanıyor. Bunların hepsini sizlerden aldığımız güçle gerçekleştiriyoruz. Yalovaspor’umuz halkı ile barıştı ve artık seviliyor. Düne kadar kulübün kapısından geçmeyen oyuncular şimdi gelmek için can atıyorlar.

Esnafımız Yalovaspor’a güveniyor ve desteğini sürdürüyor. Sevdanın ligi olmaz, Yalovaspor hepimizin dedik. Bu sevgi dolu sloganlar çok tuttu. Hesapları bilinen ve gizli kalmayan Yalovaspor dedik ve başardık. Yeşil-Kırmızılı renklere gönül verenler ciddi yardımda bulunuyor ve bu da bazı kesimleri şaşırtıyor. Simit alamaz, 15 gün sonra kaçar felsefesi değil, inanmışlığın zaferi yaşanıyor. Ben değil, biz olduk ve İnşallah bu mutluluk her geçen gün artacaktır. Bu kulüp sevgiyle yoğun bakımdan çıktı ve süratle iyileşti. Artık zaferlere aç bir Yalovaspor var. Kulübümüzün eski günlerini geride bırakarak tekrardan gündeme gelmesinde emeği geçen herkese minnettarım. Sonsuz teşekkürler Yalova” diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim