Yalovaspor’un 9. Haftada İnegöl Kafkas Gençlikspor’la oynadığı ve 8-0 gibi tarihi farkla biten mücadelenin ardından sıcak gelişmeler yaşandı. Elde edilen bilgiye göre Necdet Toker’in kulüp başkanı Hakan Suiçmez’le yaptığı toplantıda takımın önünü açma adına istifa etmek istediği ancak görüşmelerin neticesinde sportif direktörlük görevine devam etmesi konusunda karar kılındığı öğrenildi.

Futbolculuk hayatına Esnafspor ve Beşiktaş altyapısında başlayan Yalçın Önem ardından  Çaykur Rizespor, İskenderunspor, Sivasspor, Bandırmaspor ve Yalovaspor formalarını giydi.

Tecrübeli spor adamı teknik direktörlük kariyerine ise Yalovaspor’da başladı. Yeşil Kırmızılı ekibin ardından Önem kısa bir süre Gölcükspor’da görev yaptı. Tekirdağspor macerası sonrası tekrar Yalovaspor’a dönen 68 yaşındaki teknik adam, ilimizde de Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor ve Yalovagücü gibi ekiplerde görev aldı.

Son olarak Süper Amatör Kümede lider konumdaki Çınarcık Belediyespor’u çalıştıran Yalçın Önem kariyerine Yalovaspor’da devam edecek.

Editör: TE Bilişim